Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

I AMbitious is dé businessclub van de academie SCE voor studenten van de opleidingen Ondernemerschap en Retail Management, Commerciële Economie en Sportmarketing. Ons doel is om SCE studenten kennis te laten maken met het bedrijfsleven en de ondernemerswereld binnen Nederland.

Waarom lid worden?

Lid worden van onze businessclub is een geweldige manier om jouw medestudenten te leren kennen en nieuwe vrienden te maken. Wij organiseren toffe evenementen en activiteiten, zoals netwerkbijeenkomsten voor zowel leden als ondernemers, de leukste borrels, masterclasses én een jaarlijkse studiereis! Bovendien kun je je op zowel professioneel als persoonlijk gebied ontwikkelen!

Waar wacht je nog op?

Welke opleiding je ook volgt, zonder lid te zijn van IAMbitious mis je tal van kansen waar je zowel tijdens als na je studie van kunt profiteren. Lid worden van onze businessclub is een perfecte manier om het beste uit jouw studie te halen, maar om ook een netwerk op te bouwen. Ook krijg je op jouw eerste borrel een welkomstdrankje, dus waar wacht je nog op?

Word nu lid!

Speciaal voor jou alles op een rijtje:
Borrels
Ontmoet studenten
Webinars
Studiereizen
Netwerkbijeenkomsten
Nieuwe vrienden

Dus! Waar wacht je nog op? Schrijf je dan nu in door dit formulier in te vullen en wordt voor slechts € 10,- per jaar lid!

Scroll naar boven
nl_NLNederlands