Over ons

Logo IAMbitious

I AMbitious is de businessclub van de academie SCE voor studenten Ondernemerschap en Retail Management, Commerciële Economie en Sportmarketing aan Saxion Deventer en Enschede.

Door het opzetten van deze businessclub wil Saxion ervoor zorgen dat de SCE student een beter perspectief krijgt van de ondernemerswereld en het algemene bedrijfsleven in Nederland. De SCE studenten van Saxion Deventer en Enschede komen zo dichterbij de bedrijven te staan. 

De waarden die I AMbitious biedt zijn voor zowel de studenten als de bedrijven waarmee I AMbitious een samenwerking aan wilt gaan een voordeel. Doordat de SCE studenten, door middel van I AMbitious, in contact komt met bedrijven in Nederland creëren zij een veel beter beeld voor zichzelf van hoe alles in het bedrijfsleven te werk gaat. 

Voor de bedrijven is dit ook interessant aangezien zij met wellicht toekomstige werknemers te maken hebben. We leren, doen en innoveren samen. Samen vieren we onze successen. I AMbitious studenten staan voor:

 

  •            Ambitieus;
  •            Respectvol;
  •            Partnerschap;
  •            Transparantie;
  •            Betrouwbaarheid;
  •            Ontwikkelingsgericht;
  •            Ondernemend.

Deze eigenschappen staan bij I AMbitious hoog in het vaandel. Deze unieke samenwerking gaat tenslotte uiteindelijk niet allen om je eigen, maar ook om iemand anders zijn toekomst. I AMbitious accepteert daarom alleen studenten die deze normen en waarden respecteren.

Kortom: I AMbitious is een businessclub voor zowel SCE studenten als bedrijven in Nederland, met als ultieme doel om elkaars netwerk en perspectief te verbreden. De uiteindelijke doelstelling is om bovenstaande kernwaarden na te streven zodat er een duurzame relatie ontstaat op een lange termijn tussen studenten en bedrijven.

Scroll naar boven
nl_NLNederlands